قیمت سکه های طلا در مرحله سوم پیش فروش چقدر است؟ (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اقدامات سازمان بازرسی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش ناترازی قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | طلا در مشهد ارزان شد قیمت امروز دلار، طلا و سکه (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | ریزش قیمت طلا همچنان ادامه دارد دلار وارد کانال ۸۸ هزارتومان شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ۸۸۷ غرفه نوروزی فروش صنایع‌دستی در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود جزئیات مهم از تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کار آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه طلا با ضرب ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ انعقاد قرارداد ۲۰ میلیون دلاری ترکیه و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی سرخس سازمان مالیاتی: مزایا، فوق‌العاده‌ها و پاداش‌ها مشمول مالیات بر حقوق می‌شود + سند سوخت‌گیری با حساب بانکی در سال ۱۴۰۴ عملیاتی می‌شود آغاز توزیع ۳۸۰۰ تن برنج هندی و پاکستانی در بازار مشهد و خراسان رضوی (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود؟ بازار کالا‌های اساسی خراسان رضوی زیر ذره‌بین نظارت ستاد تنظیم بازار قیمت خودرو در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تارا اتوماتیک ایران خودرو ارزان شد + جدول ۵۰۵ سایت خرید و فروش طلا مجوز قانونی دریافت کردند واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | بازار طلای جهانی حس و حالی ندارد یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ برای دهک‌های مختلف خانوار چه زمانی واریز می‌شود؟ هشدار به کارفرمایان و اصنافی که اتباع غیرمجاز را به کار بگیرند آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی هم می‌شود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) گفت‌وگوی ایران و ترکمنستان برای ایجاد مناطق تجاری مشترک زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس به ۳ میلیارد و ۴۱۵ میلیون تومان رسید وضعیت بغرنج منابع آبی کشور ریزش قیمت دلار به کانال ۸۹ هزار تومان (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | تارا ۱۰ میلیون تومان افت کرد
سرخط خبرها

کار آفرینی از ایده تا اجرا | چگونه یک کارآفرین باشیم؟

  • کد خبر: ۸۵۹۸۱
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۸
کار آفرینی از ایده تا اجرا | چگونه یک کارآفرین باشیم؟
شاید یکی از آرزوهای شما هم این باشد که روزی خودتان رئیس خودتان باشید و از اینکه در یک ساعت مشخص سر کار بروید و برای مرخصی گرفتن همیشه مشکل داشته باشید، خسته شده‌اید. خروج از شبکه کارمندی و اتکا به درآمدهای شخصی، برآمده از استعدادها، تلاش‌ها و توانایی‌های فردی است و کاری دشوار است، اما به بار نشستن آن نه‌تنها آینده خود فرد را تضمین می‌کند، بلکه برای بسیاری از افراد جامعه نیز زمینه اشتغال را فراهم خواهد کرد.

جانقربان | شهرآرانیوز- شاید یکی از آرزوهای شما هم این باشد که روزی خودتان رئیس خودتان باشید و از اینکه در یک ساعت مشخص سر کار بروید و برای مرخصی گرفتن همیشه مشکل داشته باشید، خسته شده‌اید. خروج از شبکه کارمندی و اتکا به درآمدهای شخصی، برآمده از استعدادها، تلاش‌ها و توانایی‌های فردی است و کاری دشوار است، اما به بار نشستن آن نه‌تنها آینده خود فرد را تضمین می‌کند، بلکه برای بسیاری از افراد جامعه نیز زمینه اشتغال را فراهم خواهد کرد. اشتغالی که بسیاری از افراد درباره چگونگی به سرانجام رسیدن آن سؤالات بسیاری دارند.

یک کارآفرین و عضو کانون زنان بازرگان استان در این زمینه گفت: بانوانی که امروز به‌عنوان کارآفرین شناخته می‌شوند، مسیری از موفقیت را طی کرده‌اند که این مسیر شایسته تقدیر است و باید این تلاش‌ها را ارج نهاد.

دکتر نورالهدی پورعباس افزود: کارآفرینی تعریفی فضایی نیست و هر فرد با استفاده از منابع موجود می‌تواند فرصت‌های شغلی را برای خودش و دیگران ایجاد کند، به‌شرطی که انگیزه داشته باشد و از شکست نترسد، زیرا همیشه در آغاز کار نمی‌توان به موفقیت رسید و باید صبر و پشتکار داشت و سختی‌های زیادی را پشت‌سر گذاشت تا به موفقیت رسید. خیلی از افراد در دقیقه ۹۰ یا در لحظه‌ای که به ۹۹ رسیده‌اند و صد پیش روی آن‌هاست پا پس می‌کشند و کنار می‌نشینند، درحالی‌که تا پیروزی یک قدم دیگر فاصله دارند.

وی خاطرنشان کرد: کارآفرینی به سرمایه‌ای هنگفت نیاز ندارد، بلکه باید با منابع موجود و در دسترس شروع کنید تا کم‌کم به این نیاز برسید که حوزه کاری را گسترش دهید و نیرو جذب کنید. با امکانات کم هم می‌توان به نتیجه رسید، فقط شرط همان پشتکاری است که خیلی‌ها به آن توجه نمی‌کنند.

این کارآفرین برتر با اشاره به دایره شایستگی در حوزه کارآفرینی گفت: هر فردی باید شایستگی‌های خودش را بشناسد و براساس آن‌ها فعالت کند. هر فرد قابلیت‌های منحصربه‌فردی دارد که با شناخت آن می‌تواند خود و حوزه کاری‌اش را ارتقا دهد و موفق شود. اگر دایره شایستگی خودتان را بشناسید، در حوزه کاری که وارد می‌شوید، موفق خواهید بود. البته در کنار این شناخت باید پشتکار داشته باشید و هیچ‌وقت ناامید نشوید.

وی با اشاره به اینکه یکی از موانع کارآفرینی در کشور ما عادت به پشت‌میزنشینی و کارهای اداری است، اظهار کرد: متأسفانه خیلی‌ها فکر می‌کنند با گرفتن یک لیسانس و مدرک دانشگاهی باید پشت‌میزنشین شوند، درحالی‌که این تفکر اشتباه است و در کارآفرینی باید این سد فکری را شکست و به‌دنبال علایق رفت و با پشتکار، برای خود بازار ایجاد کرد.

پورعباس افزود: برای پیداکردن دایره شایستگی و شناخت خودمان باید فهرستی از علاقه‌مندی‌هایمان را فراهم کنیم و از استادان و افرادی که دارای تجربه هستند، بهره ببریم تا به هدفمان برسیم. همچنین برای کارآفرین شدن، آموختن مهارت الزامی است و در کنار افراد موفق قرار گرفتن به شما کمک می‌کند که موفق باشید.

وی خاطرنشان کرد: داشتن هدف در کارآفرینی نکته دیگری است که باید به آن توجه کنیم و در کنار آن باید خودمان به خودمان روحیه و انگیزه بدهیم تا بتوانیم از شکست‌ها عبور کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->